Over ons
In 1991 richtten Henk Bezemer en Frank van Oosten Mishmash op. Ze schilderen en ontwerpen allebei en door elkaar heen. Ook wordt samengewerkt met andere kunstenaars en ontwerpers. De naam ‘mishmash’ betekent dan ook ‘mengelmoes’.
Mishmash brengt graag kunst en interieurontwerp samen, om zo het interieur een ziel te geven en voor kunst het ideale podium te creëren.
Geschiedenis
Met een rechtenstudie en een kunstopleiding op zak, beginnen Henk en Frank tegen alle verwachtingen in te werken als acteurs en vervolgens als decorontwerpers.
Daarna volgt de definitieve stap: kunst en interieurontwerp. Mooiste opdrachten tot nu toe: Interieurontwerp en alle kunst voor Hotel Ridderkerk, muurschilderingen in de solistenkamer van concertgebouw de Doelen en plafondschilderingen in het Wereldmuseum, allebei in Rotterdam.
Inspiratie
Architectuur van bijvoorbeeld John Lautner, Philip Johnson of Cesar Manrique.
Kunstenaars als Cai Guo-Qiang, Fabienne Verdier, Andy Warhol en Keith Haring.
Eigenwijze ontwerpers als Dorothy Draper, Piero Fornasetti, Dimore Studio en Jonathan Adler.
Film en theaterdecors, absolute favorieten “ Les Parapluis de Cherbourg” met Catherine Deneuve, “The Party” met Peter Sellers en “A Single Man” van regisseur en modeontwerper Tom Ford.
Locatie
MISHMASH heeft een atelier en galerie in het centrum van Rotterdam, vlakbij Markthal en Meent. Hier wordt hard gewerkt, maar mag iedereen altijd binnen komen lopen om een kijkje te nemen en te grasduinen tussen schilderijen en objecten, eigen maak en van anderen. Alles is te koop!
Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.
Kom je van ver, dan misschien voor de zekerheid eerst even bellen, soms zijn we op locatie bezig.

Onze klanten: