Tropicana Fest

Bij het Tropicana Fest ontmoet kunst muziek en andersom. Een geweldig festival en toch oer-Rotterdams. En dit alles op een unieke en adembenemende locatie die nooit stilstaat: het voormalige Tropicana zwembad.

12 september: ‘art meets music’ (3 timeslots). Kunstwerken en installaties van Rotterdamse kunstenaars waaronder Mishmash, geselecteerd door Stichting Pottage, gecombineerd met een muzikaal optreden van een Rotterdamse act en housemuziek van DJ Sifu Wu. Binnen het tijdsslot kun je zelf bepalen wanneer je komt en gaat. Haal lekker een drankje aan onze bar terwijl je geniet van de kunst, muziek en de omgeving.

13 september: ‘music meets art’ (2 timeslots). Twee concerten van de Guus Bok Liveband, voor een illustere kunstzinnige achtergrond. Deze twee concerten hebben een specifieke aanvangstijd, met een ruime inlooptijd van een halfuur. U wordt geplaceerd als huishouden op basis van het aantal personen op uw reservering. Voor het concert en na afloop kunt u een drankje halen aan onze bar.

Het festival wordt corona-proof georganiseerd.

Betaal wat je wil

Je kunt online reserveren, waarbij je op het festival zelf bepaalt hoeveel je betaalt. Jouw ervaring, jouw portemonnee. Laat ons zien hoezeer je de ervaring waardeert, en help ons het festival toegankelijk te houden voor alle kunstliefhebbers!

Om te betalen, kun je simpelweg een Scan-Me code scannen met je telefoon, waarbij je zelf het bedrag kunt bepalen. Deze Scan-Me’s staan bij de in-en uitgang en bij het centrale podium. Lukt het scannen niet, of ben je offline? Dan kun je altijd nog met cash een bijdrage doen.

Wij waarderen jouw support! Dankzij jouw bijdrage help je ons het festival volgend jaar weer organiseren!

Organisatie

Het Tropicana Fest wordt georganiseerd door Guus Bok, in samenwerking Stichting Pottage en BlueCity.

Guus Bok is een Rotterdams artiest bekend van het stadslied ‘Rotterdam Leeft In Mij’, de RET reclame, en FoxSportsNL, waar hij 1.5 jaar lang de huisband was.

Stichting Pottage heeft als missie om een ervaring-gedreven platform te creëren, die samenwerking stimuleert voor creatieve kunstenaars die verbeelding gebruiken om iets buitengewoons te maken.

BlueCity is een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar met brein, ballen, lef en lol wordt afgekoerst op ’n economie waarin afval niet bestaat.

No Comments

Post a Comment

nl_NLNL