Over ons

De Nederlandse kunstenaars Henk Bezemer en Frank van Oosten werken al sinds begin jaren ’90 samen onder de gemeenschappelijke naam Mishmash vanuit hun studio in het centrum van Rotterdam.

Mishmash werkt ook samen met andere kunstenaars en ontwerpers, brengt waar mogelijk kunst en interieur bij elkaar en houdt ervan stijlen te mixen.

Geschiedenis

Met een rechtenstudie en een kunstopleiding op zak, begonnen Henk en Frank hun carrière (tegen alle verwachtingen in) als acteur om vervolgens over te stappen naar decor- en kostuumontwerp wat vervolgens leidde tot kunst en interieurontwerp onder de gemeenschappelijke naam ‘Mishmash’.

Ze maken nu voornamelijk assemblages en schilderijen, maar ontwerpen ook complete interieurs voor hotels en openbare ruimtes.

Inspiratie

Architectuur van bijvoorbeeld John Lautner, Oscar Niemeyer, Philip Johnson of Cesar Manrique.

Kunstenaars als Cai Guo-Qiang, Fabienne Verdier, Paula Rego en Keith Haring.

Eigenwijze ontwerpers als Dorothy Draper, Piero Fornasetti, Dimore Studio en Jonathan Adler.

Film en theaterdecors, absolute favorieten “ Les Parapluis de Cherbourg” met Catherine Deneuve, “The Party” met Peter Sellers en “A Single Man” van regisseur en modeontwerper Tom Ford.

Rommelmarkten, alles wat oud en vervallen is.

Locatie

MISHMASH heeft een atelier en galerie in het centrum van Rotterdam, vlakbij Markthal en Meent. Hier wordt hard gewerkt, maar mag iedereen altijd binnen komen lopen om een kijkje te nemen en te grasduinen tussen schilderijen en objecten, eigen maak en van anderen. Alles is te koop!

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

Kom je van ver, dan misschien voor de zekerheid eerst even bellen, soms zijn we op locatie bezig.

Onze klanten:

nl_NLNL